Odamızda Limon hasatı, depolanması, satışı ve ihracatında yaşanan sorunların görüşülmesi için yapılan toplantıya ev sahipliği yaptı. Toplantıya üretici, tacir ve ihracatçı temsilcileri katıldı. İlçe Tarım Müdürü Mesut Yıldız, Ulusal Turunçgil Konseyi Başkanı Kemel Kaçmaz, Erdemli Ziraat Odası Başkanı Rasim Şahin, Erdemli Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Orhan Sarı ve Mersin Turunçgil Üreticileri Birliği Başkanı Ahmet Dursen Şahin koordinasyonunda toplantı yapıldı. İşçilik, depolama, enerji maliyetlerinde oluşan artış, ihracatta yaşanan ilaç kalıntısı sorunu, ilaç ve gübre fiyatları konusunda çözüm önerileri konuşuldu.