Sayın Üyemiz,
Ticaret Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğünce yürütülen çalışmalar kapsamında, ihracat potansiyeli taşıyan kadın ve genç girişimcilerin bilgi, deneyim ve network ihtiyaçlarının giderilmesine destek olmak amacıyla, UPS Hızlı Kargo Taşımacılığı A.Ş. (UPS) ile işbirliğiyle "Export Akademi - Kadın ve Genç Girişimci İhracatçı Yetiştirme Programı " oluşturulmuştur. Covid-19 virüsünün mevcut durumu da göz önüne alınarak söz konusu Program elektronik ortama taşınmıştır.
Bu kapsamda, bir sonraki Export akademi Programı Türkiye çapında tüm KOBİ'lere yönelik olarak 26 Ağustos 2021 tarihinde, saat 09:30'da Zoom Programı üzerinden gerçekleştirilecektir.
Online Export Akademi Programına; https://ups.zoom.us/.../register/WN_KGHPv-YjRiqlEZyKPo-eWQ linki üzerinden kayıt olabilirsiniz.